tubolytech
magyarenglish
2  
 
Menü
Hírek

2016.01.18.

Most már EU vagy egyéb gyártmányú automata váltós problémákkal is fordulhat hozzánk !!!

Ajánlatunk
  Főoldal >> Szolgáltatások  
 

Kapcsolat:

EMAIL:  info@tubolytech.hu

Tel:  +36 20 944 2667  /  +36 30 267 2935

GOOGLE MAP: http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&msa=0&msid=217287959744548871342.0004d26119ad2ffe0aaba

 

Szolgáltatásaink gyakorlatilag mindenre kiterjednek, ami usa autóval kapcsolatos lehet, az alábbiakban néhányra részletesebben is kitérünk:

 

Versenyautók:

 

 

 

   

 

  

 

 TubolyTech: Az első magyar 8 másodperces autó istállója. Ezt nem kell sokat ecsetelni.  Aki nem barlangban lakik egy kő alatt, az tudja, hogy a leggyorsabb magyar autók a TubolyTech-től kerülnek ki...pedig a java még csak most jön.  Ha versenyezni támad kedved, a TubolyTech megépíti álmaid versenyautóját, megtanít vezetni és győzni, megy veled versenyekre és szervizeli, hangolja, felkészíti az autót...a sofőr dolga az, hogy beül a rakétájába és tolja a sisteregő negyed mérföldeket.  A TubolyTech technikai háttere, felhalmozott tudása garancia a jó eredményre.

 

 

Alkatrészbeszerzés:

 

Nálunk megkapsz mindent, ami az autóhoz szükséges lehet. A leggyakoribb darabok,  mint pl. gyertyák, szűrők, fékbetétek általában vannak polcon, vagy megrendeljük őket 1 héten belül...de állunk rendelkezésedre akár egészen egyedi versenyalkatrészek, vagy komplett autók  megtervezésében, megépítésében,  illetve a széria autók esetében felkutatásában, a hazaszállítás, és a hozzá szükséges ügyintézés lebonyolításában és a megérkezés utáni szakszerű beépítésben.

 

 

 

Automata váltók:

  

 

Az amerikai autókba valaha beépített összes típust szervizeljük, felújítjuk a legmagasabb műszaki színvonalon, garanciával. Minden váltót házon belül javítunk és építünk  ugyanazzal az aprólékos gondossággal, legyen szó ősrégi oldtimerről, amelyekhez sokszor dokumentáció sem létezik ,a tucatterméknek mondható kisbuszok/egyterűek váltóján keresztül a tüzet okádó gépsárkányok motorja mögött teljesítő, akár ezer lóerőnél is többet megzabolázó,  teljesen szekvenviálissá alakított,  egyedi darabokig.  A TubolyTech váltó fogalom...akinek ilyen van az autójában, annak nem kell ecsetelni.

 

 

Motorfelújítás:

Minden usa autóba valaha beépített motor felújítása garanciával. Kizárólag minőségi alkatrészekből dolgozunk neves gyártóktól, amelyek legtöbb esetben jobb minőséget képviselnek a gyárilag beépített alkatrészeknél, vagy eleve olyan technológiával készülnek, ami nem is létezett  sok veterán korú járgány esetében, pl. a csapágytechnológia és dugattyúgyűrű technológia fényévekkel haladja meg az akár 20 évvel ezelőtti szintet. Ezeket az előnyöket minden TubolyTech által épített motor tulajdonosa élvezheti...az autó jobban megy, mint új korában, kedvezőbb fogyasztás stb...nálunk egy sima felújítás sem egyszerű felújítás, nekünk csak az elég jó, ha valami tényleg jobb, mint ahogy a gyárból kijött...és mindezt egy sima felújítás költségével megegyező áron...elvégre, ha nem így lenne, akkor mindenki vehetne egy crate motort az usából...csak persze az soha sem lesz olyan, mint egy TubolyTech motor.

 

Gépműhely szolgáltatások:

     

Ha te,  vagy a szerelőd el tudja végezni a szerelési munkákat, de gépműhelyre van szükség a speciális műveletek elvégzésére, fordulj hozzánk bizalommal.  Blokkfúrás, hónolás, síkolások, főtengelyköszörülés, hajtókarok felújítása, hengerfejek felújítása és átalakítása (síkolás, szelepvezetők cseréje, fészekmarás, nagyobb szelepek  beillesztése, rugófészkek nagyobbítása stb. stb. ) Minden gépmunkát a Magyarországon elérhető legmagasabb színvonalon végzünk vagy házon belül, vagy  partnereinknél, a mi személyes felügyeletünk alatt.  Magyarország élvonalbeli gyorsulási versenyzői sem bízzák másra ezeket a létfontosságú műveleteket. A TubolyTech garantálja a nemzetközi mércével mérve is kiváló minőséget, precizitást és az adott felhasználáshoz megfelelő fémfelületeket.

 

Digitális Forgórész Centrírozás:

 

  Külön említést érdemel a TubolyTech főtengelycentrírozó szolgáltatása. Közép Európában egyedüliként, cégünk  a tengerentúlról importált  digitális célgéppel tudja centrírozni  a sor4-6-8,  V6, V8, V10 és V12  motorok forgórészeit, NASCAR precizitással.  2010 óta minden TubolyTech által épített motor így épül...precízebben vannak balanszírozva, mint anno a gyár képes volt erre.

 

Kipufogórendszerek:

 

  

 

Az egyszerű gyári rendszertől a full extrás polírozott rozsdamentesig mindent megépítünk. Amerikai csőhajlító gépünkön USA-ból importált speciális alubevonatú kipufogócsőből dolgozunk, a precíz, esztétikus és tartós eredmény érdekében. Sokak szerint mi készítjük a legszebb hangú rendszereket Magyarországon, köszönhetően sok éves tapasztalatunknak a méretezés és anyagválasztás területén. Ez persze nagyrészt ízlés dolga is, de aki hallott már TubolyTech rendszert mélyen, zörejek nélkül bársonyosan brummogni,  az pontosan tudja, miről is van szó.  Az  amerikai típusok mellett gyakorlatilag minden autóra tudunk gyári vagy akár egyedi igényeknek megfelelő rendszert  gyártani...mi nem kínai bóvli anyagokkal dolgozunk, minden amit felhasználunk Amerikából van importálva a csőtől a kipufogódobokig és katalizátorokig. 

 

Karburátorok felújítása és egyedi építése-E85 Bioetanol átalakítás

                       

Ha az öreg karbi az utolsókat rúgja, folyatja a benzint, falsot szív, motor dadog és egyéb időskori nyavalyák gyötrik, ne búsulj, a TubolyTech megoldja. Hozd el, vagy tedd egy dobozba és küldd el hozzánk a karbit és úgy felújítjuk, hogy jobb és szebb lesz, mint újkorában. Pici darabokra szedjük és minden kopó alkatrészt újra cserélünk, kopást kijavítunk,  elszíneződést letisztítunk, összes járatot és csatornát kitakarítunk, egyszóval nagyon pöpec lesz. Vigyor Ha esetleg kedved szottyan kipróbálni az alternatív E85 bioetanol kínálta előnyöket, abban is tudunk segíteni.  Átalakítjuk és behangolunk minden Holley karburátort etanolos üzemanyaghoz. Ezenkívül állandóan van nálunk polcon gyakorlatilag az összes Holley karburátor, amit eleve a megrendelő motorjához építünk és optimalizáljuk a beállításait.  Nálunk készült a leggyorsabb és legerősebb E85 üzemű autó Magyarországon, mi tudjuk , hogyan lehet maximálisan kihasználni az általa nyújtott előnyöket.

 

Injector rendszerek tervezése, kiépítése, programozása benzines, E85 bioetanol vagy vegyesüzemű flexfuel  üzemanyagokhoz:

 

       

 

 

Az egyszerűtől a full extrásig, beépítjük és felprogramozzuk az írható rendszereket, vagy átírjuk, illetve amerikai partnerünknél átíratjuk a gyári elektronikát, igény szerint. Írható rendszereink  zökkenőmentesen képesek üzemelni benzinnel, E85 etanolos üzemanyaggal, vagy a kettő tetszőleges keverékével.  Az etanol a jövő versenybenzine...az utcán, most.  Tiszta, hazai, és messzi kitolja az utcán elérhető teljesítmény korlátait. 

 

Gumiszerelés / Javítás / Forgalmazás:

Gumik mindenhez, bárhonnan. Terepjáró, utcai, fehércsíkos, dragster, veterán...mi beszerezzük és szakszerűen felszereljük.  Mi tudjuk, hogyan kell vigyázni a drága alufelnikre, óvatosan bánunk a drága küllős felnikkel, tettünk már fel gumit extrém terepjárókra, és hatalmas dragslick-et 15 coll széles alufelnikre...nálunk ez nem futószalagon megy, mi nem légkulccsal húzzuk meg a kerékcsavarokat, hanem precíziós nyomatékkulccsal.

 

 

Autómentés / Szállítás:

Autómentés/szállítás az egész országban és külföldön. Autódért elmegyünk, elhozzuk és megjavítjuk.

 

 

Állapotfelmérés / Műszaki vizsgáztatás:

  Felkészítjük az autót zöldkártyára és a műszaki vizsgára, elvisszük vizsgára és a tulajnak csak be kell ülnie a frissen vizsgázott autójába. Autóvásárláskor vállaljuk az autó átnézését és műszaki véleményezését, hogy legalább valami fogalma legyen a vevőnek a kiszemelt autó állapotáról és ennek megfelelően tudjon tárgyalni az eladóval és informált döntést hozni az esetleges vásárlásról. 

 

Fék-Futómű:

A fékrendszer és futómű gyakran hanyagolt tényező autóknál, hiszen általában kopott fékkel vagy futóművel azért még gurul az autó, nem úgy mint egy rossz motorral vagy leégett váltóval...pedig ezektől a rendszerektől függ az életünk, amikor vezetjük autónkat, és ezek azok, amelyek leghamarabb elhasználódnak az autón, főleg a hazai utak botrányos állapota miatt  és az általános közlekedési viszonyok okán. (keskeny utak, sok padkára fel-le állás stb. ) Az USA útjain egy autó átlagban elmegy akár 10 évet is anélkül, hogy a futómű rutin átnézésen kívül bármi figyelmet igényelne.  Magyaroroszágon napi használat mellett ez az idő 1 év. A fékek szintén hasonló mértékben kopnak. A gyorsabb vezetési tempó és az ezekkel járó agresszívabb fékezése a nehéz autóink viszonylag kicsi fékeinek hamar ledarálja a tárcsát és fékbetéteket.  A TubolyTech-nél hozzáértő szerelők minőségi alkatrészekkel végzik a futómű és fékrendszer javításait, karbantartását, felújítását, fékpadon bemérését.  Utána, ha szükséges, akkor elvisszük az autót futóműbeállításra,  amelyhez az adatokat visszük magunkkal a saját adatbázisunkból.

 

Karosszéria-Fényezés:

Töréskároktól a  restaurálásig a teljes skálát lefedjük.  Akár lokalizált korrózió javítása  és utána a fényezés kijavítása a feladat, akár egy teljes restarálás vagy átépítés,  szakszerűen és versenyképes áron elvégezzük.  Extra méretű, kimondottan usa autókhoz tervezett huzatópaddal rendelkezünk, amelyen gond nélkül ki tudjuk javítani a töréskárokat is.

 

 

 

Vonóhorgok:

Autódra a kívánt és az autó méretéhez igazodó teherbírású vonóhorgot szerelünk, EU szabvány vonófejjel és elektromos csatlakozóval, EU műbizonylattal, vizsgáztatva. 

 

 

Utcai tuningautók:

 

 

  A TubolyTech-nél megkapod azt, amit mindig is akartál, és többet: erőt, diszkrét megjelenéssel, ahogy a gyárban kellett volna megcsinálniuk anno, vagy  még több erőt olyan jelenléttel,  hogy még gázt sem kell adnod, máris megkapja az autó a neki kijáró tiszteletet.  A TubolyTech előtt az usa  autók tulajdonosai vereséget vereség után voltak kénytelenek elszenvedni a többi autótól, gazdáik szemlesütve magyarázkodtak a csontgyönge szereplések miatt...de ennek már vége...ma az ország leggyorsabb autói usa  vasak,győzelmet győzelemre, rekordot rekordra halmoznak, uralkodnak az autók közt, az egykor lesajnáló pillantások mára elismerő  tiszteletté változtak...és TubolyTech motor repíti őket előre.  Ha itt épül az autód, az erő veled lesz...és nem csak papíron...ugyanakkor lesz hozzá megfelelő váltód, difid, felfüggesztésed, féked, gumid, alvázmerevítésed is...itt épült az első 9 másodperces magyar rendszámos USA autó, és 10, 11 és 12 másodperces autók számolatlanul.    Ez itt nem a neon és spoilerbolt  a hülyegyerekeknek...ez itt a TubolyTech, mi mennydörgést és istennyilát árulunk. 

 

Általános javítások:

    

  Tevékenységünk nagy része ide sorolható...legyen ez kis hiba, vagy nagyjavítás, vagy csak egy egyszerű olajcsere vagy nagyszerviz...a TubolyTech csapata szakszerűen, hozzáértéssel, versenyképes áron elvégzi ezeket rövid határidővel.

 

Diagnosztika:

 

Autód adatait real-time-ban, menet közben figyeljük és elemezzük a legmodernebb technológiával, USA-ból importált felszereléssel...az összes USA-ban forgalmazott típust tudjuk diagnosztizálni, beleértve az usa piacos európai és japán modelleket is.

 

 

Hátsó híd / Differenciálművek / Osztóművek:

Cégünk igény szerint  javítja, felújítja, átépíti, megerősíti a hátsó hidakat és differenciálműveket.  Bármit bármihez, legyen az hatalmas terepjáró vagy 2000 lóerős dragster, vagy független felfüggesztésű sportautó, mi már láttuk és csináltuk mindet.

 

 

Kardánok:

 

Felújítás, átalakítás, rövidítés, új kardánok legyártása usa minőségben.  Ahol a gyári kardán feladja a harcot, ott jövünk mi, vagy ha nincs is kardánod, legyártjuk amegfelelő minőségben. Robosztus erő, amely megbirkózik bármekkora nyomatékkal ugyanakkor vibrációmentesen  funkcionál akár  250 kmh-s tempónál is.

 

Egyedi tömítések:

 

  Gyakran a gyári tömítések nem megfelelőek...jobb kell, más vastagság, más méret vagy egyszerűen nem is létezik gyári tömítés az adott technikához illetve terheléshez.  Mi legyártjuk, akár minta , mintadarab vagy rajz alapján.

 

Porfestés:

A porfestett felületek esztétikusak, strapabíróak és ma már elérhető áron és hatalmas színválasztákban  kivitelezhetőek. Mi a felületet előkészítjük, és partnerünk kamrájában festetjük...akár egész alvázakat is vagy egyéb nagyméretű szerkezeteket is.

 

Dízel Tuning:

 A dízeled is lehet gyors, erős, dinamikus...a TubolyTech-nél átprogramozzuk erősebbre, tudunk rá szerelni nagy intercoolert, tudunk hozzá erős váltót és convertert adni, amivel tényleg olyen lesz a truck, mint amilyennek a gyárban meg kellett volna csinálniuk.

 

 

Terepjárók:

 

Javítás, karbantartás, speciális futóművek, emelések tervezése és kivitelezése, off road futóművek, speciális váltók és motorok...a terepjárók sok alkatrésszel szemben speciális igényeket támasztanak, és ezt tudnia kell a szerviznek is.  A TubolyTech-nél  régóta foglalkozunk már velük és mi tudjuk,  mit igényel egy terepjáró,  hogy jól és megbízhatóan működjön, valamint az esetleges átalakítások elérjék a kitűzött célokat...az emelt terepjárók ugyanúgy tudnak stabilak lenni az úton, rugózási komfortjuk szintén tud kielégítő lenni...az, hogy a magyar utakon található példányok nagy része nem felel meg ezeknek a kritériumoknak, az a szakszerűtlen belenyúlások rovására írható.  Nem szabad elfogadni a "hát ezek ilyenek" féle magyarázatot, amikor a terepjáród pattog, mint a gumilabda, össze-vissza kóvályog az úton és kínszenvedés menni vele.  Nem így van.  Ezek nem feltétlenül ilyenek.

 

 

 

Hajók:

Igaz, ezek nem autók, de motor és hajtáslánc azért van bennük, tehát a TubolyTech javítja, szervizeli, tuningolja őket is. Szervizeljük az összes Mercruiser, OMC Cobra, Volvo Penta stb. motort és kihajtást...de otthon vagyunk a vízsugaras hajtású  jet boat-ok körül is. Jelszavunk ugyanaz, mint az autók esetében: mindenhez minden.

 

 

Snowmobile - Jet-Ski javítás / Tuning:

 A TubolyTech őket is szervizeli,  javítja,  tuningolja, alkatrészekkel ellátja. Ha a jet-ed a tengerfenéken parkolt egy darabig, mi helyrehozzuk...ha elment minden eszed és nitrot szeretnél a snowmobilodra, mert úgy gondolod, hogy 200-al szeretnél menni a havon,  nálunk azt is megkapod.  Teljes alkatrész és szervizhátteret biztosítunk játékszereidnek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
Copyright 2010-2019 --- TubolyTech --- www.tubolytech.com